GOJI ȘI ARONIA

DESPRE GOJI ȘI ARONIA

Aceste fructe de pădure de culoare roşiatică sunt originare din China şi sunt folosite de mult timp în medicina tradiţională pentru îmbunătăţirea vederii, prevenirea diabetului, a hipertensiunii arteriale, întărirea sistemului imunitar şi pentru a ameliora simptomele de oboseală.
goji-aronia.jpg

GOJI

Goji ­ cunoscut sub denumirea științifică de Lycium Chinense şi Lycium Barbarum este un arbust din familia Solanaceae fiind un arbușt care poate fi cultivat atât ca tufă cât și ca pom, ambele metode având avantaje și dezavantaje. Planta are o productivitate ridicată pe soluri bine drenate. Rezistă până la temperaturi de ­20 grade Celsius. Înflorește cel mai devreme în mai și rodește din iunie – iulie până în noiembrie, în funcție de soi având în același timp și fructe și flori. În Bazarul Verde cultivăm soiul NQ1 la palete alveolară de 45 bucăți sau la ghiveci, în prezent plantele atingând 15­20 cm înălțime.

GOJI-2.jpg

ARONIA

Aronia neagră sau Scorușul este un arbușt fructifer senzațional. Dacă până acum erai obișnuit să ți se spună că afinele, merișoarele și cătina sunt fructe cu proprietăți terapeutice minunate, cu siguranță de acum încolo vei auzi și de aronia. Arbuștul face parte din familia Rozaceae, înflorește primăvara și face flori asemănătoare celor de măr. Fructele, roșii sau negre, se coc la sfârșitul verii sau chiar toamna. În acest moment acest arbust poate fi produs doar la comandă.

aronia.jpg

COMANDĂ ACUM

Pentru comenzi și orice alte informații, vă rugăm să ne contactați completând formularul de mai jos