BAZARUL VERDE IRIGAȚII

Sistemul de irigații Floppy Sprinkler vă oferă Ploaie la cerere

Tehnologia Floppy Sprinkler oferă o soluție la problemele mondiale critice de apă – o evoluție în tehnologia irigațiilor cu un aplicator de precizie care simulează ploaia.

Sistemele Floppy Sprinkler se potrivesc perfect pentru orice formă de teren sau pante abrupte și un înlocuitor potrivit pentru sistemele de irigare existente, precum și pentru noile dezvoltări de irigare.

Agriculture.png
Agricultură
Solar-Panel.png
Curățarea panourilor solare
Golf-Landscaping-Icon.png
Golf și spații verzi
Dust-Suppression.png
Suprimarea prafului
Fire-Protection.png
Protecție împotriva incendiilor
Nurseries-Icon.png
Pepiniere
Garden-Sprinkler.png
aspersor de grădină

Tehnologia Floppy Sprinkler

Criza apei care se profilează a mutat accentul de la aspersoare de irigare cu eficiență scăzută, cu cerințe mari de energie, la aspersoare de irigare cu eficiență ridicată, cu cerințe de energie scăzute. Floppy Sprinkler este tehnologia de sprinklere ideală pentru a răspunde acestor nevoi.

A: TUB SILICON FLOPPY
B: CORP ASPERSOR 3/4″ CU FILET TATĂ
C: GREUTATE PENTRU A RETRAGE TUBUL
D: CAP ASPERSOR PENTRU ROTAȚIE
E: REGULATOR DE DEBIT DIN PLASTIC
F: MANȘON DE SILICON PENTRU REGLARE DEBIT

floppydiagramready-2.jpg

Tehnologia vă oferă ploaie la cerere

Conceptul de sprinkler este unic. Debitul de apă asigurat de regulatorul de debit garantează un flux constant de apă care se deplasează prin tubul de silicon transformandu-se în picături de dimensiuni medii, asemănătoare ploii. Se realizează o eficiență ridicată cu pierderi minime prin evaporare, datorită faptului ca nu se formeaza ceata. Tubul din silicon este fabricat din material Silopren, care are o speranță de viață în aer liber de peste 30 de ani. Acest concept de design revoluționar oferă o eficiență de 89% și o economie de apă de 30% – 40%.

Sprinklerul este echipat cu un controlor de debit, permițând aplicarea precisă a fertirigarii și controlului dăunătorilor prin sistem. S-a dovedit ca este nevoie de o întreținere redusă și are o durată de viață foarte lungă de peste 25 de ani.

Tehnologia în acțiune

Penetrarea apei

VIDEO

Model Fallout

VIDEO

Regulator debit

VIDEO

Instalare

Industriile ideale pentru utilizarea tehnologiei Ffloppy Sprinkler includ: agricultura, terenurile de golf, amenajari peisagistice, curatarea panourilor solare, pepiniere si protectie impotriva incendiilor.

Geploegde-lande-scaled.jpg

Overhead System

Sistemul de cabluri aeriene este o structură permanentă ridicată deasupra solului pe o înălțime cuprinsă între 3m și 6m, în funcție de cerințele echipamentelor mari de a se deplasa liber pe teren. Sistemul folosește stâlpi din beton, sârmă și teava de polietilena. Acest concept de design revoluționar oferă o eficiență de 89% și până la 40% mai puțină apă utilizată pe tonă produsă decât sistemele convenționale.

Utilaje de mare capacitate pot efectua cu eficienta lucrarile sub liniile de ploaie utilizand aspersoare de 750 L/H cu presiune de minim 2 bari. Fiecare aspersor fiind amplasat la o distanta de  12 m unul fata de celalalt.

PrevNext

FLOPPY Sprinkler

Curățarea panourilor solare

Tehnologia Floppy Sprinkler este foarte potrivită pentru industria Energiei Solare ca metodă de curățare și răcire a sistemului solar pentru a asigura o eficiență mai mare.

Eficiența energiei electrice a panourilor solare este puternic influențată de praf, murdărie și zapada, pierzând capacitatea de generare atunci când sunt murdare. Când temperaturile cresc peste 25 de grade, capacitatea de încărcare scade. Când panourile devin prea fierbinți, capacitatea de generare este, de asemenea, afectată negativ.

Răcirea în buclă închisă se poate face cu sistemul de curățare solară Floppy Sprinkler.

irigatii-info-panels.jpg

Golf și amenajari peisagistice

Sistemul de stropire pentru golf și amenajare peisagistică – „Sistemul Everglad”.

Acest aspersor are o acțiune dublă de deschidere si este impins cu usurinta la suprafata prin iarbă.

În întreaga lume, terenurile de golf și parcurile amenajate sunt mari consumatori de apă. În prezent, terenurile de golf folosesc pop-up-uri mari acționate de angrenaje la presiune mare – 8 bar – și distanțe lungi de 21 de metri. Acest lucru are ca rezultat pierderi mari de apă, de peste 50%. Floppy Sprinkler a proiectat un stropitor pop-up cu diametru mai mic, cu acțiune dublă, care nu necesită ca capetele de stropire să fie păstrate curate. Eficiența apei la doar 2 bari de presiune este mai mare de 95%.

irigatii-info-golf.jpg

Protecție împotriva incendiilor

Picătura mai mare a tehnologiei Floppy Sprinkler  o face ideală pentru protecția împotriva incendiilor. Structura din lemn reprezintă un factor de risc, iar tehnologia Floppy Sprinkler s-a dovedit a avea succes în prevenirea daunelor provocate de incendii.

irigatii-info-fire.jpg

Riser System

Sistemul Riser este ideal pentru legume, trestie de zahăr și multe alte tipuri de culturi deoarece este ușor de mutat în funcție de nevoile dumneavoastra.

Cu acest sistem, se folosesc 730 de litri de apă/ora.

irigatii-info-rive.jpg

Micro System

Micro Sistemul Floppy Sprinkler ofera un aspersor de 250 litri/ora, cu picaturi mai mici de 2 mm si este potrivit pentru pepiniere si livezi. Presiunea de operare este de numai 1,5 bari.

Este potrivit pentru a iriga sub coroana copacilor, iar in pepiniera irigarea va fi deasupra plantelor.

irigatii-info-micro.jpg

Proiectul Jenaan

VIDEO

Golf și spații verzi

VIDEO

Curățare Panouri solare

VIDEO

Protecție antiincendiu

VIDEO

Cele mai importante beneficii unice ale sistemului Floppy

irigatii-info1.jpg
ECONOMIE DE APĂ

Aspersorul Floppy taie apa în picături uniforme, simulând ploaia, fără a se forma ceață îndepărtată de vânt. Nu există nicio evaporare cauzată de căldură. Comisia de cercetare a apei din Africa de Sud a confirmat eficiențe de până la 90% de la o înălțime de 4 metri. Se poate realiza o economie directă a apei de până la 40%.

irigatii-info2.jpg
ECONOMIE DE ENERGIE

Datorită presiunii de operare mai scăzute și economisirii apei, se realizează o economie substanțială de energie de 25 - 30%.

irigatii-info3.jpg
MÂNA DE LUCRU

Sistemul Floppy este instalat permanent. Nu este necesară forța de muncă pentru a îndepărta sau a reinstala echipamentul de irigare în câmp. Sistemul poate fi automatizat și controlat de la distanță, rezultând o gestionare ușoară a operațiunilor.

irigatii-info4.jpg
MENTENANȚĂ SCĂZUTĂ

Sistemul este robust și nu are părți mobile, uzate sau corozive. Pompa și motorul care acționează sistemul sunt singurele piese de uzură. Este nevoie de puțină întreținere. Sistemul poate fi reparat cu unelte de bază - șurubelniță, clemă și cazma și forță de muncă necalificată

irigatii-info5.jpg
DEBIT CONTROLAT

Aspersorul Floppy are un controler de debit încorporat. Acest lucru asigură o irigare precisă chiar și în văi și pante abrupte. Debitul este în intervalul de 5% de la 2 la 6 bar. Prin sistem pot fi aplicate îngrășăminte, pesticide și furaje foliare.

irigatii-info7.jpg
FĂRĂ SPAȚII NEIRIGATE

Sistemul de irigare Floppy Sprinkler irigă cu 27% mai multă suprafață de teren în comparație cu pivoții, deoarece colțurile de cădere sunt eliminate.

irigatii-info8.jpg
DURABIL

Sistemul Floppy Sprinkler are o durabilitate ridicată. Cel mai vechi sistem Floppy este în funcțiune de 33 de ani și este încă complet funcțional.

Catalog PDF

flosprin-1-scaled.jpg
louis-smith-1-scaled.jpg

Galerie Foto

CERE CONSULTANȚĂ

Pentru comenzi și orice alte informații, vă rugăm să ne contactați completând formularul de mai jos