CATALOGUL DE PRODUSE

Bazarul Verde este universul În care plantele prind viață. Aici “a fi” și “a face” sunt parte din fiecare zi și din fiecare membru al echipei noastre.

PRODUSELE BAZARULUI VERDE


Bazarul Verde este ceea ce facem și ceea ce suntem, în fiecare zi, pentru ca vouă, clienților noștri, să vă oferim o bogăție de plante: pomi fructiferi, portaltoi pentru pomi fructiferi, arbuști fructiferi și alte plante ornamentale, medicinale, aromatice și forestiere atent selecționate, îngrijite și crescute pentru a înflori, rodi și aduce beneficii permanente.

Acest univers verde ne întregește și își pune amprenta asupra a tot ceea ce noi realizăm și a felului nostru de a fi: mai conștiincioși, mai prietenoși și mai responsabili – atât față de clienții noștri, cât și față de natura. Oamenii din Bazarul Verde au locul lor bine definit în organizația și în activitatea noastră, fiecare în parte fiind, prin unicitate sa, la fel de important pentru noi: fie că își desfășoară activitatea în laboratorul de micropropagare în vitro, în sere și în pepiniere sau în departamentul administrativ.

middle-banner-429.png

CERE CONSULTANȚĂ

Pentru comenzi și orice alte informații, vă rugăm să ne contactați completând formularul de mai jos