RĂSADURI DE LEGUME

DESPRE RĂSADURILE DE LEGUME

Producerea de răsaduri de legume este un proces complex ce necesită foarte multă atenție. Este considerată ca o primă etapă în tehnologia culturilor legumicole. Un răsad de calitate, bine dezvoltat, cu un sistem radicular puternic, viguros, liber de boli și dăunători, are avantaje: plantă și fructe sănătoase, producție mai mare, mai înaintată cu aproximativ 50 zile față de culturile înființate direct în câmp etc.
În funcție de dorințele clientului, răsadurile pot fi: plantă mamă, răsad care se produce în paletă alveolară de 104-160 buc și răsad optim pentru plantare, răsad care se produce în paletă alveolară de 104-160 buc și care la 30 zile va fi repicat într-un ghiveci ales de client cu dimensiunile de 9,10 sau 12 cm.

Activitatea de producere a răsadurilor de legume pe lângă că asigură cantități suficiente de răsad și la momentul optim cerut de fiecare specie, urmărește și obținerea unor plante viguroase, cu tulpina groasă, culoare specifică și perfect sănătoase.
Turba întrunește toate calitățile necesare obținerii unor răsaduri de calitate, având putere de absorbție mare, structură foarte afânată și conținut ridicat de substanțe organice, fiind totodată liberă de boli și dăunători.
Fiecare specie de răsad de legume necesită un anumit timp de maturizare a plantei până la plantare.

 

Producem răsaduri de legume la comanda clientului

legume-rasaduri.jpg

COMANDĂ ACUM

Pentru comenzi și orice alte informații, vă rugăm să ne contactați completând formularul de mai jos