NECTARIN

DESPRE NECTARIN

Necatarinul crește în condiții optime în zonele foarte călduroase, fiind specific bazinului Mării Mediterane, însă poate crește până la înălțimi destul de mari și cu o productivitate foarte bună și în zonele Romaniei.
despre-produs-nectarin.jpg
NECTARIN
PERIOADELE DE COACERE

NECTARINUL SWEET RED

Nectarinul Sweet Red este un pom cu o vigoare medie echilibrată și o productivitate abundentă. Trebuie avut grijă la suprasarcină care se poate crea pe ramurile slabe astfel încât să nu fie compromis axul pomului. Fructele au o dimensiune medie, formă rotundă și o culoare roșie pe 60%­80% din suprafață. Pulpa de culoare galbenă este consistentă și aromată având calități organoleptice bune.
Perioada de coacere pentru acest soi de nectarin este în a doua decadă a lui august.

product-img-nectarin-sweet-red.jpg

NECTARINUL NECTAROSS

Nectaross este un nectarin de vigoare mijlocie, creștere bună, cu o productivitate mare și consecvență. Fructele soiului de nectarin Nectaross sunt mari având o formă rotundă și o culoare galben intens acoperită 80-90% de roșu. Pulpa este fermă cu un gust excelent. Este o varietate foarte
productivă în mod constant în toate zonele cu fructe mari și gustoase.
Perioada de coacere: spre sfârșitul lunii august.

product-img-nectarin-nectaross.jpg

NECTARINUL STARK RED GOLD

Nectarin Stark Red Gold un soi de vigoare medie. Deși este un pom fructifer autofertil poate fi plantat împreună cu alți polenizatori pentru a­i crește productivitatea. Acest soi de nectarin are o
productivitate bună intrând pe rod în al doilea an de la plantare. Fructele sunt mari ajungând până la aproximativ 200 gr. și au o culoare galben­verzui acoperită de un roșu luminos pe 80% din suprafață. Pulpa este aderentă la sâmbure și are cu un gust delicios, fiind fructul perfect pentru
gustări.
Perioada de coacere pentru Stark Red Gold începe cu prima decadă a lunii august.

product-img-nectarin-stark-gold-red.jpg

NECTARINUL CALDESI

Nectarinul Caldesi este un pom fructifer de vigoare medie spre foarte viguros, crește repede și are productivitate bună. Este un soi de nectarin autofertil. Fructele sunt mari și ovale, asimetrice, puțin alungite, cu o culoare galben – verzuie, acoperite cu roșu pe o suprafață de 70%­90% din suprafață. Pulpa este de culoare albă, fermă cu o aromă placută și suculentă.
Perioada de coacere pentru acest soi de nectarin începe cu a doua săptămână a lunii iulie.

product-img-nectarin-caldesi.jpg

NECTARINUL ORION

Nectarinul Orion este un pom fructifer cu vigoare medie și productivitate abundentă. Fructele sunt mari sau foarte mari cu o formă sferică și o culoare roșie. Pulpa este galbenă cu nuanțe roșii în jurul sâmburelui. Gustul excelent iese în evidența printr-­o aromă de neuitat. Fructele nectarinului Orion sunt unele dintre cele mai aspectuoase nectarine.
Perioada de coacere: spre sfârșitul lunii august

product-img-nectarin-orion.jpg

NECTARINUL VENUS

Nectarin Venus este un soi de pom fructifer de vigoare medie dar cu o productivitate mare. Fructele sunt mari (160 gr.), ovale cu o culoare galbenă acoperită de roșu pe 60­-80% din suprafață. Pulpa galbenă, fermă nu este aderentă la sambure este suculentă și are un gust dulce.
Perioada de coacere pentru acest soi de nectarin este spre sfârșitul lunii august.

product-img-nectarin-venus.jpg

COMANDĂ ACUM

Pentru comenzi și orice alte informații, vă rugăm să ne contactați completând formularul de mai jos